Αποφασίζει ο Καρυπίδης για 8+3 υποθέσεις στον Άρη


Αποφασίζει ο Καρυπίδης για 8+3 υποθέσεις στον Άρη



Ο Άρης διανύει μία σεζόν στην οποία μπορεί να γράψει ιστορία, καθώς βρίσκεται στον δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου, έπειτα από 54 χρόνια.

Άρης: Ο Άρης διανύει μία σεζόν στην οποία μπορεί να γράψει ιστορία, καθώς βρίσκεται στον δρόμο για την κατάκτηση ενός τίτλου, έπειτα από 54 χρόνια. Κι αναφερόμαστε στο Κύπελλο, με τους Κιτρινόμαυρους να είναι στον τελικό της 25ης Μαΐου, όπου και θα αντιμετωπίσου τον Παναθηναϊκό.

Από την έκβαση αυτού του αγώνα θα εξαρτηθούν πολλά για την επόμενη μέρα, αφού μια ενδεχόμενη νίκη, εκτός από το τρόπαιο, θα φέρει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, από το οποίο θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα. Για τη δημιουργία του ρόστερ της επόμενης σεζόν και του μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο.

Πάνω σε αυτό, θα πρέπει να προσθέσουμε, ότι η κατάκτηση ή όχι του Κυπέλλου, θα είναι κριτήριο και για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν και για τις ανανεώσεις. Για τον Άρη το καλοκαίρι ολοκληρώνονται 11 συμβόλαια, τρία εκ των οποίων είναι δανεικοί. Πάμε να δούμε τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση.

  Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός καλεί παίκτες-θρύλους στον ευρωπαϊκό τελικό"

Φαμπιάνο και Κουέστα

Οι δυο τους είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Υπερπολύτιμοι στην ομάδα, ο πρώτος κλείνει τρία χρόνια, ο δεύτερος έξι. Με αμφοτέρους έχουν γίνει επαφές, που δείχνουν για την ώρα οικονομική διαφορά. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως με τον Κουέστα είναι ίσως λίγο πιο κοντά στο να βρεθεί… άκρη. Με τον Φαμπιάνο, δείχνει δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Η εξάδα των διαφορετικών δεδομένων

Υπάρχουν έξι ακόμη συμβόλαια που ολοκληρώνεται, από τα οποία ενδεχομένως να μην ανανεωθεί και κανένα. Για κάποια μάλλον είναι σχεδόν σίγουρο, ενώ για κάποια άλλα… θα δούμε. Στο τελευταίο κομμάτι ανήκουν οι Χουτεσιώτης και Ανσαριφάρντ. Ο πρώτος ίσως και να μην ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του κι ακόμη κι αν τον θέλει ο Άρης μάλλον θα δει κι άλλες προτάσεις. Με τον Ανσαριφάρντ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Από εκεί και πέρα, ο Δεληζήσης θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ οι Ντουκουρέ, Ρουπ και Χριστοδουλόπουλος μάλλον δύσκολα θα συνεχίσουν.

Οι δανεικοί

Σάπι Σουλεϊμανοφ, Τζούισον Μπένετ και Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, παίζουν δανεικοί στον Άρη. Οι δύο τελευταίοι είναι απίθανο να μείνουν. Όσο για τον Ρώσο; Στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς με συμμετοχές τις οποίες έχει ήδη συμπληρώσει. Οπότε είναι στο χέρι της ομάδας να πληρώσει το ποσό που απαιτείται και να τον κρατήσει.

  Δεν μπορεί χωρίς Λίβερπουλ ο Κλοπ, άνοιξε instagram! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι – Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: