Ποστ-αίνιγμα από την σύντροφο Ναν: "Αυτό ήταν μαχαιριά…"

Το μυστήριο που προέκυψε από την σύντροφο Ναν: Αυτό ήταν μια μαχαιριά…

Ποστ-αίνιγμα από την σύντροφο Ναν: Αυτό ήταν μαχαιριά…



Η σύντροφος του Αμερικανού γκαρντ φαίνεται να μην πήρε πολύ καλά την ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό.

Δύο αινιγματικά μηνύματα ανέβασε η Μπλεν Μεκκόνεν στο Instagram, η οποία εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την παραμονή του Κέντρικ Ναν στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Μπλεν Μεκκόνεν:

Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα.

Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σα να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου. Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία.

Και συνέχισε: Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς (σ.σ ανανέωση Ναν) και είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τον Κέντρικ.

Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου, για να είμαι εδώ επίσης.

Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα – Δεν τρομάζει με κανέναν (Vid)

  Μητσοτάκης για τελικό Κυπέλλου: "Θα διασφαλίζαμε την τέλεση με φιλάθλους"

Δείτε παρακάτω τα ποσταρίσματά της:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: