Παναθηναϊκός: Επίσημη η "βόμβα" με Ναν!


Παναθηναϊκός: Επίσημη η “βόμβα” με Ναν!



“Έσκασε” ανακοίνωση από τους Πράσινους για την ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού σούπερ σταρ!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανός άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ έως το καλοκαίρι του 2026.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο συμβόλαιο προβλέπεται “NBA Out”. Κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης διατηρεί το δικαίωμα να “σπάσει” το συμβόλαιο σε περίπτωση πρότασης από ομάδα του NBA, αρκεί να τηρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Όπερ και σημαίνει να έχει βρει εγγυημένο συμβόλαιο για όλη την επόμενη χρονιά σε ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ενώ υπάρχει και συγκεκριμένη ημερομηνία (σ.σ. μέσα Ιουλίου) προκειμένου να ενεργοποιηθεί. Φυσικά οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα του ΝΒΑ για τον Ναν θα πρέπει να καταβάλει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για το NBA Out έχοντας προσφέρει στον ίδιο το εγγυημένο συμβόλαιο για τη σεζόν 2024-25.

το μέγιστο ποσό που μπορεί να πληρώσει μία ομάδα του NBA για να πάρει έναν παίκτη από το εξωτερικό είναι 825.000 δολάρια για τη σεζόν 2024/25 και 850.000 δολάρια, αν η μεταγραφή γίνει τη σεζόν 2025/26.

  Είδηση για την καριέρα του Ερνέστο Βαλβέρδε! (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν ως το καλοκαίρι του 2026. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα χρήσης NBA Out”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου, ο επόμενος μετά τον Ναν – Φήμες για μεγάλη επιστροφή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: