Τι είπε στους παίκτες του Άρη για τον τελικό ο Μάντζιος


Τι είπε στους παίκτες του Άρη για τον τελικό ο Μάντζιος



Οι Κίτρινοι προετοιμάζονται τόσο για τα δύο παιχνίδια των play off του πρωταθλήματος, όσο και για τον τελικό Κυπέλλου και ο Έλληνας τεχνικός θέλει να… φτιάξει τους παίκτες του.

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του πριν από την σημερινή (7/5) προπόνηση, με την οποία ουσιαστικά άρχισε η προετοιμασία του Άρη για την τελευταία τριάδα αγώνων της σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Έλληνας τεχνικός εστίασε στα δύο ματς των πλέι οφ που απομένουν, γιατί τα θεωρεί καθοριστικά για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε μπαταρίες. Μπαίνουμε τελική ευθεία. Εχουμε μπροστά τον μεγάλο μας στόχο και δυο ακόμη ματς πλέι οφ, στη Λαμία και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά και τόνισε:

«Θέλω να δουλέψουμε καλά το επόμενο διάστημα για να είμαστε έτοιμοι μέχρι το μεγάλο στόχο. Πρέπει να δούμε με σοβαρότητα τα δυο τελευταία παιχνίδια στα πλέι οφ. Να κλείσουμε με δυο νίκες για την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας, ώστε μετά να τα δώσουμε όλα για το μεγάλο στόχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου, ο επόμενος μετά τον Ναν – Φήμες για μεγάλη επιστροφή!


Πηγή
  Τα… πεταμένα λεφτά του Γουόκαπ στη Βαλένθια για χάμπουργκερ (BIΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: