Το παίρνει… πάνω του ο Λουτσέσκου!


Το παίρνει… πάνω του ο Λουτσέσκου!



Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει άλλες τέσσερις προπονήσεις για να προετοιμάσει την ομάδα και να την εμφανίσει πανέτοιμη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την συνέχεια της σεζόν για τον Δικέφαλο.

 

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει άλλες τέσσερις προπονήσεις για να προετοιμάσει την ομάδα και να την εμφανίσει πανέτοιμη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την συνέχεια της σεζόν για τον Δικέφαλο.

Το γεγονός ότι από χθες έχει στη διάθεση του και τον Ζόαν Σάστρε σημαίνει ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κυλά με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες, που έμοιαζαν απαραίτητες, στους ποδοσφαιριστές και πλέον αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθούν και τα πλάνα του ενόψει τους ντέρμπι της Κυριακής.

Λογικά το σχήμα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει εκπλήξεις καθώς θα βασιστεί στους παίκτες που λογίζονται, στη θεωρία τουλάχιστον ως οι βασικοί στις θέσεις τους. Αυτό που ζητά στις προπονήσεις είναι συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό για το παιχνίδι, που όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν, θα κρίνει τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως πολλά θα εξαρτηθούν από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, τότε θα περιμένουν από τους «ερυθρόλευκους» να κόψουν βαθμούς από την ΑΕΚ, στο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής των play off, προκειμένου να βρεθούν αυτοί στην κορυφή, αν καταφέρουν να επικρατήσουν στην Τούμπα του Παναθηναϊκού.

  Tέρμα τα σενάρια! Το Άρης-ΠΑΟΚ κρίνει τον τίτλο - Τα φώτα στο Κλ. Βικελίδης

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, όπου θα χρειαστεί και εκεί το τρίποντο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία για το ματς της
Κυριακής, όπου θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσει στη νίκη.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς οι τραυματίες εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή, για να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου, ο επόμενος μετά τον Ναν – Φήμες για μεγάλη επιστροφή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: