Αυτόν σκέφτεται για αντί-Ποντένσε στην 11άδα ο Μεντιλίμπαρ


Αυτόν σκέφτεται για αντί-Ποντένσε στην 11άδα ο Μεντιλίμπαρ



Το ρεπορτάζ του Νίκου Σταματέλου για το αποψινό ματς με την Άστον Βίλα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της αποψινής ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν έχεις φτάσει στον ημιτελικό, το ζητούμενο είναι η παρουσία σου στον τελικό. Ο Μεντιλίμπαρ και ο Ιμπόρα ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένοι στη συνέντευξη Τύπου, όμως και οι δύο έχουν εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις. Και οι δύο έπλεξαν το εγκώμιο του Έμερι, ο οποίος είναι γνώστης τέτοιων συνθηκών. Ο Μεντιλίμπαρ έχει προσγειώσει τους παίκτες του από το πρωινό της Μεγάλης Παρασκευής και το πρώτο που είπε ότι ήταν ότι δεν θέλει να ακούει για τελικό. Δεν υπάρχει τελικός, υπάρχει ημιτελικός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ρίτσαρντς, όπως το βλέπει ο Μεντιλίμπαρ, δεν είναι έτοιμος και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Κίνι, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος. Πέρασε από το μυαλό του, να αφήσει έξω τον Ποντένσε και να βάλει τον Μασούρα, για να βοηθήσει περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία. Θέλει να μην επιτρέψει στους Άγγλους να βρουν διαδρόμους για την άμυνα του Ολυμπιακού και να βοηθήσει την ανασταλτική λειτουργία, χωρίς να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το επιθετικό κομμάτι», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ: Μαξιμιάνο “1”, θηρίο μπακ και Σουάρες φορ!


Πηγή
  Ράγισαν... και τα τσιμέντα - Μυθική αποθέωση σε Ρόις (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: