"Αποκάλυψη" Αγγελόπουλου – Του έκανε πρόταση στη Βαρεκλώνη!


“Αποκάλυψη” Αγγελόπουλου – Του έκανε πρόταση στη Βαρεκλώνη!



Μέσα στο παρκέ, μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ του κάνει την κίνηση…

Ο Ολυμπιακός έφυγε με την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου από την Ισπανία επικρατώντας στο Game 5 επί της Μπαρτσελόνα και θα βρίσκεται για 3η σερί χρονιά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το παρών στο Παλαού Μπλαουγκράνα και μετά το τέλος του αγώνα μπήκαν στο παρκέ για να συγχαρούν και να αγκαλιάσουν τους παίκτες της ομάδας για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν ένθερμο χαιρετισμό με τον Ιζάια Κάνααν, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και δεν έχει ακόμα ανανεώσει.

Σε ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς, ένας εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει πάρει αγκαλιά τον Αμερικανό γκαρντ και κάνει του λέει, ενώ φαίνεται πως από την χειρονομία του να του λέει κάτι για υπογραφή («have to sign») και δεν αποκλείεται να είναι για το νέο του συμβόλαιο, ώστε να παραμείνει στο λιμάνι…

  Φοβερός Παπανικολάου: 17 σερί σωστές απαντήσεις για τη Euroleague (Vid)

Ο Κάνααν αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2022 στον Ολυμπιακό και αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας, 2 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι ο άσος των Πειριαωτών κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Βαρκελώνη είχε μιλήσει στην κάμερα του Sportdog.gr για το μέλλον του και είχε δηλώσει πως τον ενδιαφέρει το καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει άλλος Μιλουτίνοφ στην Ευρώπη; – Πιο δύσκολα ο Ολυμπιακός από ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: