"Πάση θυσία να κυνηγήσει δύο γκολ ο Ολυμπιακός"


"Πάση θυσία να κυνηγήσει δύο γκολ ο Ολυμπιακός"



Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για το αποψινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα και η απίθανη μυστικοπάθεια των Άγγλων που έκρυψαν μέχρι και τους τραυματίες!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της αποψινής ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε λόγο για «πόλεμο» στο αποψινό παιχνίδι, αφού περί… πολέμου πρόκειται η αποψινή αναμέτρηση με τους Άγγλους και τα… οχυρά δεν πρέπει να πέσουν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να τσιμπήσουν σε ίντριγκες που πιθανόν να τους παρασύρουν οι παίκτες του Έμερι, ο οποίος είναι ένας προπονητής που δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι θα αποκλειστεί από μία ελληνική ομάδα.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ενδεκάδα αλλά και στην απίστευτη μυστικοπάθεια που υπάρχει από την πλευρά των Άγγλων, αφού κρύβουν ακόμη και για το αν έρθει εδώ οι προερχόμενοι από τραυματισμό ποδοσφαιριστές τους (Τίλεμανς, Ζανιόλο, Ρότζερς), ενώ συνεχίζεται το φοβερό μπούλινγκ στην Αγγλία εναντίον του Γερμανού διαιτητή Τσβάιερ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κυνηγήσει και 1 και 2 γκολ, αφού η Άστον Βίλα έδειξε ακόμα και σε μία μέτρια μέρα της, ότι μπορεί να σκοράρει με ευκολία (έβαλε δύο γκολ και έχασε και πέναλτι).

  Φοβερές ατάκες Ζούρου - "Όχι εμφύλιο στο Final Four..."


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: