Βουρκωμένος ο Μαρινάκης- Η αφιέρωση, η σύγκριση με Μπάρτσα


Βουρκωμένος ο Μαρινάκης- Η αφιέρωση, η σύγκριση με Μπάρτσα



Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Conference League. Τα ¨καρφιά” για την ΕΠΟ και το μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους να στηρίξουν τον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσουν μαζί του την κατάκτηση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού συγκινήθηκε στις δηλώσεις του αφιερώνοντας την πρόκριση στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ άφησε αιχμές για την ΕΠΟ και την ελληνική πραγματικότητα.

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα έχει μπροστά 4 τελικούς, τόσο αυτόν του Conference League όσο και τα 3 εναπομείναντα ματς για το Πρωτάθλημα. Παράλληλα, συνέκρινε τον Ολυμπιακό με τη Μπαρτσελόνα για τις επιτυχίες των δύο συλλόγων σε πολλά αθλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Εκατομμύρια κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Το να παίξει ο Ολυμπιακός σε αυτό τον τελικό. Το να κερδίζει ομάδες ουσιαστικά Champions League, με πενταπλάσια μπάτζετ, μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, ειδικά με τον τρόπο που παίζουμε. Να αναλογιστούμε ειδικά με το ποια Ποδοσφαρική Ομοσπονδία το κάνουμε αυτό, με ποια Κυβέρνηση. Στην αρχή το πίστεψε ένας. Μετά δύο. Ακολούθησαν περισσότερα και τώρα όλοι. Βλέπετε παρά τις δυσκολίες, τι γράφετε, το τι συζητάει ο καθένας, εμείς έχουμε πίστη στα όνειρά μας και τα στηρίζουμε. Με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή. Σήμερα είμαστε όλοι οι Ελληνες μαζί. Σε λίγο όλοι μαζί, σε ελληνικά χώματα να σηκώσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο όλοι μαζί».

Για το που είναι αφιερωμένη αυτή η βραδιά: «Αυτή είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, τον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη. Τον πατέρα μου που με μεγάλωσε με αυτή τη μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό και ό,τι το κάνω το κάνω από αυτή την αγάπη. Και τον Σάββα Θεοδωρίδη που με στήριξε από την αρχή».

Για τον Ερασιτέχνη και τη δική του στήριξη: «Έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος που να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους σε τόσα αθλήματα, όπως εμείς. Μόνο η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο… τρελός το κάνει αυτό απόψε Mr Μεντιλίμπαρ – “Loser” η Φιορεντίνα


Πηγή
  Μπαρτζώκας: "Ευλογημένοι για Final Four - Δύο χρονιές χάσαμε με..." (Vid)
 

Διαβάστε επίσης: