SOS από Δημάτο για τελικό! Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει


SOS από Δημάτο για τελικό! Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει



Ο πρώην διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ αναφέρεται στην κατάκτηση της 15ης θέση στην UEFA.

Για να επαναφερθεί η Ελλάδα στη 15η θέση στη βαθμολογία της UEFA πρέπει όχι μόνο ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Europa Conference League, αλλά να νικήσει στον τελικό τη Φιορεντίνα, σε 120 λεπτά και όχι στα πέναλτι, όπως ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος. Ο πρώην διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε ανάρτηση για το ζήτημα, την οποία αξίζει να τη διαβάσετε.

“Το βράδυ που ο Ολυμπιακός απέκλειε την Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι και προκρινόταν στα ημιτελικά του Conference League, ενώ ο ΠΑΟΚ αποκλειόταν από την Μπριζ, η χώρα μας είχε μία πιθανότητα για να επανακτήσει την 15η θέση στη βαθμολογία της UEFA: Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες!

Κάτι που φαινόταν μάλλον τρελό, μίνιμουμ ουτοπικό ως σενάριο!

Ο Ολυμπιακός έκανε ήδη τις δύο και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Και θέλει μία ακόμα! Απλώς δεν μας φτάνει ως Ελλάδα η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό για τη 15η θέση, αλλά χρειαζόμαστε την τρίτη νίκη έστω και στα 120 λεπτά του αγώνα, όχι στα… πέναλτι!

  Λουτσέσκου: "Έχω 3 πρωταθλήματα, αλλά μου έκλεψαν το 1- Δεν θα το ξεχάσω"

Αυτό βέβαια είναι μια τεχνική λεπτομέρεια!

Η ουσία είναι ότι πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού, που είναι πολύ δύσκολο να αναλυθεί στην πραγματική της διάσταση αυτό το βράδυ!

Επίσης να διευκρινίσουμε για μια ακόμα φορά ότι περίπτωση πέμπτου ευρωπαϊκού εισιτηρίου σε ενδεχόμενη κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό, υπάρχει μόνο αν οι ερυθρόλευκοι αγωνιστούν στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας χωρίς να έχουν εξασφαλίσει  ευρωπαϊκό εισιτήριο από τις εγχώριες διοργανώσεις!

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι εκείνοι η… πέμπτη ελληνική ομάδα και θα παίξουν  απευθείας στο League Stage του νέου Europa League!”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: