Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στον τελικό


Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στον τελικό



Η… κοινή πορεία της ελληνικής και της ιταλικής ομάδας στο δρόμο προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον τελικό του Conference League.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα αντιμετώπισαν τρεις ίδιους αντιπάλους στο δρόμο προς την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Oι δύο ομάδες αντιμετώπισαν τρεις ίδιους αντιπάλους και ο λόγος για τις Γκενκ, Τσουκαρίτσκι και Φερεντσβάρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τους Βέλγους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με 1-0 εντός και 1-1 στη ρεβάνς και στη συνέχεια άφησαν εκτός την Τσουκαρίτσκι με δύο νίκες (3-1 εντός και 0-3 στη Σερβία). Επίσης, τον Φεβρουάριο για τα playoffs του Conference League απέκλεισαν την Φερεντσβάρος με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (1-0).

Η δε Φιορεντίνα έπαιξε με τις τρεις αυτές ομάδες στους ομίλους του Conference League, φέρνοντας 2-2 στο Βέλγιο με την Γκενκ και επικράτησε με 2-1 στην Ιταλία, ενώ πανηγύρισε δύο νίκες με την Τσουκαρίτσκι (6-0 και 0-1), ενώ με τη Φερεντσβάρος είχε δύο «Χ» με 2-2 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και 1-1 στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο… τρελός το κάνει αυτό απόψε Mr Μεντιλίμπαρ – “Loser” η Φιορεντίνα

 
 


Πηγή
  Αλμέιδα: “Ευγνώμων στον Μελισσανίδη για το μήνυμα…”
 

Διαβάστε επίσης: