"Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι έγινε σε 3 μήνες"


“Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι έγινε σε 3 μήνες”



Το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου μετά την πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Το δικό του σχόλιο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τσικίνιο έχει ενοχλήσεις, ο Ιμπόρα είναι τραυματίας, ο Κίνι έχει και εκείνος πρόβλημα και τα δύο αριστερά μπακ έχουν τα δικά τους θεματάκια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τη χθεσινή ρεβάνς στο Καραϊσκάκη και συμπλήρωσε:

«Ο Αποστολόπουλος, που είναι από τον Ολυμπιακό Β, έχει κάνει δύο χρονιές προετοιμασία. Κάποιοι είχαν βιαστεί και τον είχαν βαφτίσει Τσιμίκα Νο2, επειδή προέρχεται από τις Σέρρες, αλλά έρχεται η κατάλληλη στιγμή για κάθε παίκτη σε αυτή την ομάδα».

«Στις κουβέντες που έγιναν με τους παίκτες, και οι ίδιοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, σε μία χρονιά που με τη Λαμία δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα. Στέκομαι σε εκείνο το παιχνίδι, γιατί πραγματικά ο Ολυμπιακός δεν άλλαζε πάσα. Στην κουβέντα που κάναμε με τους παίκτες, λέγαμε πώς φτάσαμε εδώ από τον Ιανουάριο. Άλλαξε τον Καρβαλιάλ, υπήρξαν ψηλά εμπόδια και ξημέρωσε 10 Μαΐου και θεωρητικά διεκδικείς το πρωτάθλημα, γιατί έχει τρία ματς για να το πετύχει. Ψάχνουμε να βρούμε αν υπάρχει λογική και ο κοινός παρονομαστής από τη Φερεντσβάρος μέχρι και χθες, δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να σου δώσει μία απάντηση. Δεν μπορούν να το εξηγήσουν», πρόσθεσε.

  Καραπάπας: "Δεν πανηγυρίζουμε ισοπαλίες - Του χρόνου δεν έχει δώρα..."

Και συνέχισε, λέγοντας: «Υπήρχε μία πρώτη ύλη στην ομάδα, παίκτες όπως ο Γιόβετιτς και πολύ περισσότερο ο Ιμπόρα είχαν βρεθεί στην πόρτα της εξόδου. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει πως από τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας στο χθεσινό, να βγάζει τέτοια σιγουριά η ομάδα απέναντι στην Άστον Βίλα. Στην ομάδα που είναι 4η στην Αγγλία, παίρνει εισιτήριο για το Champions League και πρόσφατα είχε κερδίσει την Αγγλία, και η εμφάνισή του ήταν “απόψε είναι η βραδιά μου”.

Από τον Κίνι μέχρι τον Αποστολόπουλο, που αν δεν τον ήξερες, νόμιζες ότι είχε αγωνιστεί ξανά σε κρίσιμα ματς του Ολυμπιακού. Δεν στέκομαι στον Τζολάκη που και εκείνος ήταν ο άνθρωπος που ηρεμούσε την ομάδα και έχει κερδίσει τον Μεντιλίμπαρ, ενώ χθες αξιοποίησε τον Ελ Καμπί που πετυχαίνει το δεύτερο γκολ με δική του ασίστ. Όλος ο Ολυμπιακός χθες έκανε μία επιβλητική εμφάνιση. Το καταλάβαινες μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το “έληξε” ο Μαρινάκης με Τζολάκη – Μαγεία Φορτούνη, αποφάσισε ήδη ο Κάρμο!

Ακούστε τι είπε για τη Φιορεντίνα, το πρωτάθλημα, τον… Κάρμο και τις όποιες κουβέντες γίνουν

  Χαμός στη Θεσσαλονίκη! Φραστική επίθεση οπαδού τού ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: