
Η Μπεσίκτας θέλει τον Φατίχ Τερίμ!
Η τουρκική ομάδα συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή και ο πρόεδρος της ανέφερε το όνομά του νυν τεχνικού του Παναθηναϊκού.
Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, φιλοξενήθηκε σε podcast στην Τουρκία και τόνισε πως ο Φατίχ Τερίμ είναι από τους υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας του.
Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή με τον Αράτ, να κάνει λόγο για τρεις Τούρκους τεχνικούς.
Τα τρία ονόματα που έχει στο μυαλό του είναι ο Ενγκίν Φιράτ (Εθνική Κένυας), ο Έρολ Μπουλούτ (Κάρντιφ) και ο Φατίχ Τερίμ (Παναθηναϊκός).
Yunanistan basınına göre; Beşiktaş’ın teknik direktör listesinde Fatih Terim de yer alıyor. pic.twitter.com/AhC1t0z9Fc — Gazete BJK 1903 (@GazeteBJK1903) May 9, 2024
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ματσάρα στη Βαρκελώνη! Διπλό… χτύπημα Εμπαπέ – Μείωσε η Μπάρτσα (vid)
-
Τρομερές ατάκες Βιτόρια: “Να παίξουμε για τη φανέλα & τον κόσμο”
-
Σκάει 5 εκατ.για χαφ ο Μαρινάκης! Έρχεται από Πορτογαλία-Τον ξέρει ο Σάντος