"Καρφάρα" από άσο του Παναθηναϊκός για Τερίμ


“Καρφάρα” από άσο του Παναθηναϊκός για Τερίμ



Παράπονα από τον παίκτη του Τριφυλλιού για τον προπονητή της ομάδας και τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ θεωρεί πως αξίζει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θα μπορέσει να συνεπάρξει με τον Φατίχ Τερίμ και τη νέα σεζόν εφόσον αγωνίζεται τόσο λίγο!

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην “Aftonbladet”:

«Οι συνεντεύξεις του Γερεμέγεφ είναι τόσο σπάνιες όσο και οι θέσεις του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύο εκκινήσεις ως βασικός, σε όλη τη σεζόν 2023/2024. Όμως, ο 30χρονος στράικερ είναι εξίσου αποτελεσματικός στις συνεντεύξεις όσο και στο γήπεδο, όπου έχει πετύχει επτά γκολ πρωταθλήματος, τα έξι από τα οποία ήρθαν μετά από ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Στη συνάντησή μας στο «Notos Lounge» δίπλα στη θάλασσα στη Βούλα, νότια της Αθήνας, ο Σουηδός επιθετικός εμφανίζεται με τις κόρες του Λάουρα (4), και Ελία (1), σε κάθε χέρι του και τον καλό φίλο/σύμβουλο Ντάνιελ Λάρσον.

-Πώς είναι η οικογενειακή σου ζωή στην Ελλάδα;
«Είναι απολύτως φανταστικά. Μένουμε στη Βούλα και είναι πολύ ευχάριστο. Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν την οικογένεια και τα παιδιά με πολλή αγάπη. Είναι ευχάριστο γιατί κυκλοφορείς έξω και βλέπεις παιδιά και οικογένειες. 

Η Λάουρα πηγαίνει σε ένα διεθνές νηπιαγωγείο όπου μιλούν αγγλικά. Στο σπίτι έχει μάθει μερικά σερβικά από τη γυναίκα μου. Μάλλον είναι… τρίγλωσση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεχωρίσει τις γλώσσες, απλώς μιλάει. Όταν μιλά με τη γιαγιά της, αλλάζει απροσδόκητα στα σερβικά, 
«Χθες άρχισε να μπερδεύει λόγια και μου είπε ότι μιλάει και ελληνικά» συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Λάρσον».

-Μπορείς και κυκλοφορείς ελεύθερα στην πόλη;
«Ναι, αρκετά. Κάποιοι θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα. Μπορώ να είμαι ήσυχος. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι ρωτούν γιατί δεν παίζω περισσότερο» λέει ο Γερεμέγεφ με ένα πλατύ χαμόγελο ενώ κόβει το φαγητό σε μικρά κομμάτια για την Ελία, η οποία επισημαίνει ξεκάθαρα ότι είναι ώρα για φαγητό.
Ο πατέρας Αλεξάντερ σηματοδοτεί ότι είναι ώρα για κάποιου είδους αλλαγή στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. 

Μετά τα χρυσά γκολ με τη Χάκεν και το πρωτάθλημα Allsvenskan το 2022, ο Γερεμέγεφ επιστρατεύτηκε από τον κλασικό Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2023. 
Με την ομάδα της Αθήνας να έχει μια «γεμάτη» ομάδα, ο Σουηδός επιθετικός ξεκίνησε ως δανεικό στον Λεβαδειακό την περασμένη άνοιξη πριν πάει στον Παναθηναϊκό για τη φετινή σεζόν το περασμένο καλοκαίρι.

  Τρελάθηκε ο Γκαγκαδούλης! Δάκρυσε on air για το 7o του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρόστερ έχει παραμείνει το ίδιο γεμάτο. Με τις θέσεις της επίθεσης, όπου ο Έλληνας αστέρας Φώτης Ιωαννίδης και ο Σλοβένος Αντράζ Σποράρ, ήταν μπροστά του στη θέση της κορυφής στο σύστημα 4-2-3-1 ή 4-3-3 του Τούρκου προπονητή Φατίχ Τερίμ.



Ο πενιχρός συνολικός χρόνος συμμετοχής του στο πρωτάθλημα, 284 λεπτά συνολικά τα περισσότερα ως αλλαγή, σε σχέση με τα γκολ που έχει πετύχει, σημαίνει ότι είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικός από τους Χάρι Κέιν , Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. 

«Ένιωσα πολύ καλά κάθε φορά που έπαιξα. Αισθάνθηκα άτυχος και απογοητευμένος που δεν υπήρξαν περισσότερα λεπτά για μένα, γιατί νιώθω ειλικρινά ότι μπορώ πολλά περισσότερα…». 

-Έχετε μιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ γι’ αυτό;

«Όχι, δεν το έχω κάνει αυτό. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο καλύτερος μας παίκτης. Η πρώτη επιθετική επιλογή. Ο Τέριμ δεν χρειάζεται να το εξηγήσει αυτό. Η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι πριν από λίγο, τώρα στο τέλος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι έτοιμος».

-Μπορεί να υπάρχει σχέδιο του συλλόγου να πουλήσει τον Ιωαννίδη και μετά να είσαι πιο ενεργός; 
«Δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Φώτης με όσα κάνει και την ηλικία που έχει, είναι ένας ενδιαφέρον στόχος για μεγάλους συλλόγους. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του. 

  Ποστ... φωτιά από οπαδούς του Άρη για Καρυπίδη: "Αν δεν μπορείς πες το..."

Εγώ έχω αποδείξει ότι μπορώ να πετύχω πολλά γκολ σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Άρα ξέρουν τι παίρνουν από μένα. Και νομίζω ότι είναι πολύτιμο αυτό». 

-Εσυ τι θέλεις? Πού έγκειται η φιλοδοξία σου;
«Είναι ψηλές οι φιλοδοξίες μου και Θέλω να παίζω. Νιώθω ότι είμαι στην κορυφή, ψυχικά και σωματικά, της καριέρας μου». 

-Θέλεις να βρεις μια διέξοδο για αυτό φαντάζομαι.  Μπορείς να φανταστείς άλλη μια σεζόν με μόλις δύο παιχνίδια ως βασικός;

«Όχι, αυτό δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να παίξω περισσότερο. Θα ήθελα να δω πόσο καλά μπορεί να τα πάω αν έχω περισσότερα λεπτά. Είναι διασκεδαστικό το πρωτάθλημα και οι αγώνες εδώ, όπως και η ευρωπαϊκή προοπτική. Αλλά θέλω να αποκτήσω μία καθιέρωση, να υπάρχει μία συνέχεια. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να σβήνεις στον πάγκο και μετά να πηδάς μέσα. Πρέπει να υπάρχει κι ένα σχέδιο για μένα. Το ξέρει και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μια πραγματικά βιώσιμη κατάσταση για μένα τώρα. 

Η αίσθηση μου είναι ότι ο σύλλογος πραγματικά με συμπαθεί, όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, πάντα ένας προπονητής βγάζει την ομάδα που θεωρεί καλύτερη, το σέβομαι αυτό. Κάνει τις επιλογές του και η ομάδα έχει προχωρήσει έτσι μέχρι τώρα λίγο στο τέλος. Αλλά δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν σε πολυθέλει», συνοψίζει ο Γερεμέγεφ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνα διάλυσης ο Παναθηναϊκός – Ο Αλαφούζος, οι μετριότητες και τα λαμόγια


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: