
Αποκάλυψη ΠΑΟΚ: Το συμβόλαιο του Λιβάγια – Αυτά θέλει η Χάιντουκ!
Η Χάιντουκ αλλάζει τα πάντα μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Έρχεται ο Κάλινιτς που θα αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή και αυτός θα είναι που θα επιλέξει τον νέο προπονητή. Υπάρχουν πολλά σενάρια για τους παίκτες της ομάδας, όπως και για τον Λιβάγια που έχει ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2027.
Μαζί του ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα μείνει στο Σπλιτ ή όχι. Το τελευταίο δίμηνο δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Η Χάιντουκ δεν θα τον αφήσει ελεύθερο και θα ζητήσει λεφτά σε περίπτωση που ζητήσει ο Μάρκο να αποχωρήσει από την ομάδα.
Είναι και θέμα προπονητή, ο οποίος θα θέλει σίγουρα να κρατήσει τον πιο ποιοτικό παίκτη του ρόστερ. Μάλιστα, η Χάιντουκ έχει μπροστά της και την Ευρώπη και θα θέλει να προχωρήσει στο Conference League. Το συμβόλαιο του 30χρονου είναι λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ έχει κάνει συμφωνία με τη διοίκηση να παίρνει ποσοστά από πώληση φανελών κι άλλων σουβενίρ από την μπουτίκ του συλλόγου δήλωσε.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Στη φιέστα του Ολυμπιακού η εντυπωσιακή σύντροφος του Ρέτσου! (ΦΩΤΟ)
-
Η Euroleague δεν έκανε πράξη την επιθυμία Γιαννακόπουλου για το ΠΑΟ – Εφές!
-
“Πακέτο” με Άρνολντ: Ο παίκτης που θέλει η Ρεάλ για… τείχος στην άμυνα!