
Θέλει νίκη με Ολυμπιακό ο Καυρπίδης – Οι ατάκες στους παίκτες του Άρη
Άρης: Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή τελευταία προπόνηση του Αρη πριν το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ παρακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές απο τους οποίους ζήτησε μεγαλύτερη διάθεση και να τα δώσουν όλα για τη νίκη μπροστά στον κόσμο του Αρη που θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι Κιτρινόμαυροι μετα την ήττα απο τον ΟΦΗ αναζητούν αντίδραση και ενα αποτέλεσμα τόνωσης ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.
Δώστε τα όλα για να πανηγυρίσουμε τη νίκη, είναι μεγάλη ευκαιρία καθώς θα έχουμε και τον κόσμο μαζί μας, ειπε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης σε Μαντζιο και ποδοσφαιριστές.
Πηγή: metrosport.gr

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ο μοναδικός διψήφιος επιθετικός της ΑΕΚ, δεν παίζει στην ΑΕΚ!
-
Σοβαρά τώρα; Πληρώνει νωρίτερα η Ρεάλ για τον Άρνολντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Η σκηνή από το τάιμ άουτ των Νάγκετς έβαλε φωτιά στα social media (ΒΙΝΤΕΟ)