
Κριτική-εφιάλτης σε παίκτη του ΠΑΟΚ στη χώρα του!
Τα άκουσε ο Κίριλ Ντεσπότοφ μετά τον διασυρμός της Βουλγαρίας από την Βόρεια Ιρλανδία με 5-0 για το Nations League. Βλέπετε ο άσος του ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι στο 43′ και οι εκτελέσει του βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής, αφού αστόχησε για τέταρτη φορά μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.
Η βουλγαρική «trud.bg» έκανε λόγο για εφιάλτη του Ντεσπόντοφ, ενώ ο Γκεόργκι Ίλιεφ, παλιός άσος της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, προέτρεψε τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να αφήσει τις εκτελέσεις σε άλλο διεθνή!
«Όταν έχεις χάσει τρία-τέσσερα σημαντικά πέναλτι, θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να εκτελέσει. Ο Ντεσπόντοφ δεν ήταν έτοιμος. Ήταν σε ένταση, λίγο φοβισμένος και στρεσαρισμένος. Δεν είχε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Αν είσαι μεγάλος, πας και σκοράρεις. Γιατί δεν τον αντικαθιστούν στις εκτελέσεις; Ας δοκιμάσουμε κάποιον άλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ο πρώην τεχνικός διεθυντής του ΠΑΟΚ ψάχνεται για “βόμβα” με Φέλιξ!
-
Στον 7ο ουρανό και η ΠΑΕ ΠΑΟ: Συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ για την πρόκριση!
-
Τι πρόβλημα είχε ο Χουάντσο με Εφές- Τα νεότερα για την κατάστασή του