
Κέτσε: Περίπλοκη η υπόθεση Λιβάι – Αυτό προσπαθεί να κερδίσει η ΑΕΚ
Κώστας Κετσετζόγλου: Ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ ανέλυσε διεξοδικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση της αποχώρησης του Λιβάι Γκαρσία από την Ένωση, τις πλευρές που εμπλέκονται για τη μεταγραφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας και ό,τι προσπαθεί να καταφέρει η ομάδα.
Είναι πέντε πλευρές στην ιστορία. Ο παίκτης, η Μπεϊτάρ, η Σπαρτάκ, οι μάνατζέρ του και η ΑΕΚ. Γίνονται ζυμώσεις. Η ΑΕΚ θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και προσπαθεί να ρίξει το ποσοστό που θα πάρουν οι μάνατζερ και η Μπεϊτάρ. Αν συμφωνήσει η Μπεϊτάρ στα 2,5 εκατομμύρια για το ποσοστό της, θα προχωρήσει η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θέλει να εισπράξει περί τα 15 εκατομμύρια. Όλοι θέλουν να γίνει αυτή η μεταγραφή, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ρεπόρτερ.
Για την έφεση για την τιμωρία της έδρας: Αν δεν εκδικαστεί σήμερα-αύριο, θα πρέπει να την αποσύρει η ΑΕΚ, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος κι έρχεται ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουν βγει εισιτήρια για τον Πανσερραϊκό. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει άρση της ποινής, είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ο Γιαζίτσι το ξέκοψε – “Πολλές ακόμα επιτυχίες με…”
-
Στην… πυρά ο Άρνολντ: Φίλος της Λίβερπουλ έκαψε τη φανέλα του! (ΦΩΤΟ)
-
Ανεπανάληπτο: Πιθανή κλήρωση στην Ιταλία για την έξοδο στο Champions League