
Κέτσε: Η ΑΕΚ πήγε να παίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού και αυτός τη διέλυσε
Τα αίτια της συντριβής από τον Ολυμπιακό, αλλά και την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι η ανάγνωση του συγκεκριμένου ντέρμπι είναι πιο… εύκολη και από το αντίστοιχο του πρωταθλήματος, καθώς η ΑΕΚ επιχείρησε να παίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά αυτός πολύ κυνικά τη διέλυσε με πέντε, ουσιαστικά τελικές.
Επιπλέον, ανέλυσε τα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, έκανε τη σύγκριση με άλλα ντέρμπι και μίλησε για τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο Ματίας Αλμέιδα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν το απίθανο στατιστικό να έχουν δεχθεί όλη τη σεζόν 23 τέρματα, εκ των οποίων τα δέκα από τους ερυθρόλευκους και έκλεισε με το πόσο διαφορετικό είναι το Κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος στην OPAP Arena.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Δεν τον… βλέπει πια ο Λουτσέσκου – Αποχώρηση από την Τούμπα
-
Ο Γιαννακόπουλος γιόρτασε την πρόκριση με το γούρι του, την κόρη του (ΦΩΤΟ)
-
Ζήκος: “Αναρχία στην ΑΕΚ – Ανέκδοτο αυτό με τον Λαμέλα” (ΒΙΝΤΕΟ)