
Με 4-2-3-1 απόψε η Εθνική – Τζολάκης αντί Βλαχοδήμου – Αυτός στην επίθεση!
Τα τελευταία νέα της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Σκωτία για τα πλέι οφ του Nations League, μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της γαλανόλευκης, τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που περίμενε να βρεθεί ξανά με τους διεθνείς.
Όσον αφορά στις επιλογές, η Εθνική θα παίξει με 4-2-3-1, με τον Τζολάκη για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια σε επίσημο ματς αντί του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Στα δεξιά θα είναι ο Ρότα, αριστερά φαβορί φαίνεται πως είναι ο Τσιμίκας.
Αριστερό στόπερ ο Κουλιεράκης, δεξί ο Μαυροπάνος. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Σιώπης με τον Ζαφείδη, με τον Μάνταλο ή Κωνσταντέλια σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά στην επίθεση ο Μασούρας, αριστερά ο Τζόλης και ως σέντερ φορ ο Παυλίδης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αλλάζει ξανά το κέντρο του Ολυμπιακού, φέρνει… Κόκε – “Ανακάλυψη” Πάανανεν!
-
Ξανά στο προσκήνιο ο Οτσόα για Άρη – Τι αναφέρουν στο Μεξικό
-
“Φτιαγμένος για κούπα ο ΠΑΟ – Να μην συνεχιστεί με Ναν, ο Λεσόρ στο F4 θα…”