
Η 1η μεταγραφή του ΠΑΟ είναι γεγονός – Από του χρόνου θα παίζει στο ΟΑΚΑ!
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τις μεγάλες “μάχες” απέναντι στην Εφές επί τουρκικού εδάφους, όπου θέλει να σπάσει την έδρα της ομάδας του Μπάνκι ώστε να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα playoffs, αλλά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ήδη εκκινήσει το σχεδιασμό του νέου Παναθηναϊκού.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου από τον Άρη, την οποία επιβεβαίωσε και ο αξιόπιστος δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς ο οποίος ανέφερε ότι ο Έλληνας γκαρντ πρόκειται να ενισχύσει την “πράσινη” περιφέρεια από του χρόνου.
Παρότι ο Τολιόπουλος είχε πρόταση και από τον Ολυμπιακό, προτίμησε να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ και είναι πανέτοιμος για την επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ευχάριστα νέα για Ουζουνίδη σε Άρη – Αυτος μετράει αντίστροφα για επιστροφή
-
Σκάνδαλο “φωτιά” με Τουρέ! Κόουτς που έριξε πόρτα σε Ολυμπιακό Νο1 για ΑΕΚ
-
Νεύρα Ναν για τα συνθήματα για Λάρκιν και… Βεζένκοφ – “Όλοι ξέρουν” (Vid)