
Αποκάλυψη Καρπετόπουλου για Αλμέιδα – “Έχει βρει την επόμενη ομάδα του”!
Παρελθόν θα αποτελέσει ο Ματίας Αλμέιδα από την ΑΕΚ, ασχέτως αν η ομάδα νικήσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα και κατακτήσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Super League.
Τα ρεπορτάζ πλέον αφορούν το «πότε» θα ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος θυμίζουμε ότι μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και θα πρέπει να ρωτήσουν τον Μάριο Ηλιόπουλο για το αν θα μείνει ή θα φύγει.
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πάντως προανήγγειλε πως μετά τον ΠΑΟΚ θα υπάρξει φιλικό διαζύγιο και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχτι τις 30 Ιουνίου, όταν και η αποζημείωσή του θα μειωθεί στο μισό, όπως είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr
Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον ΣπορΦΜ: «Θα σας πω κι έναν λόγο γιατί στο τέλος θα τα βρουν. Έχει καταλάβει τι γίνεται και πιστεύω έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του. Και αυτός δεν θα μείνει τυπικά μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θα βρεθεί λύση…»
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Το θέμα που πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟ – Δεν θα περνούσε ποτέ την Εφές αν…
-
Παίζει ο Λεσόρ στο F4! “Χτυπά” κορυφαίο Έλληνα, γκαρντ και… Σορτς ο ΠΑΟ
-
Τραμπ υπέρ Ρωσίας! – “Να γυρίσει για την ειρήνη…”