Ο παίκτης που ήθελε διακαώς ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό!

Ο παίκτης που επιθυμούσε έντονα ο Αταμάν για τον Παναθηναϊκό!

Ο παίκτης που ήθελε διακαώς ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό!


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη χρονιά κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο βάθρο της Ευρώπης και να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφοντας από το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι τέθηκε το ζήτημα της αναβάθμισης του ρόστερ όσον αφορά στο βάθος της ομάδας, με σκοπό να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, σύμφωνα με τον Basketball and Communication Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Κοντό, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Basketnews.com

Ο

Ακολούθησαν πολλές ηχηρές προσθήκες, όπως του Λορέντζο Μπράουν και του Ομέρ Γιουρτσεβέν. Παρόλα αυτά, ο διακαής πόθος του Εργκίν Αταμάν φαίνεται να ήταν ο Τσέντι Όσμαν, για τον οποίο συνεχώς ρωτούσαν οι Πράσινοι αν είναι σε θέση να επιστρέψει στην Ευρώπη , σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοντό.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, ο Τούρκος φόργουορντ είναι και επίσημα παίκτης της αθηναϊκής ομάδας και διαπρέπει με αυτή. Μάλιστα, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στο 5ο παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στην Εφές, έχοντας 28 πόντους (4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 8/8 βολές), 8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κοντός:

Αν κοιτάξεις το ρόστερ σαν παζλ, κομμάτι-κομμάτι, καταλαβαίνεις ότι χρειαζόμασταν λίγο μεγαλύτερο μέγεθος”, ανέφερε.

Ήταν ο παίκτης για τον οποίο συνεχώς ρωτούσαμε, αν ήταν διατεθειμένος να έρθει στην Ευρώπη. Στην αρχή της σεζόν, απλώς μιλήσαμε για αυτόν με τον Σάνι (σ.σ. Μπετσίροβιτς) και τον Εργκίν (σ.σ. Αταμάν), αλλά μετά το παρατήσαμε γιατί πιστεύαμε ότι θα έμενε στην Αμερική”, συμπλήρωσε.

  Στον 7ο ουρανό και η ΠΑΕ ΠΑΟ: Συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ για την πρόκριση!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: