
“Kράξιμο” παλαίμαχου Ηρακλή! – “Κυκλοθυμικός Μονεμβασιώτης, ποια ηρεμία;”
Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν παραμένει στον πάγκο του Ηρακλή και τη νέα σεζόν, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να ρίχνει την ευθύνη στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.
Ο Έλληνας προπονητής και παλαίμαχος γκολκίπερ του «Γηραιού» χαρακτήρισε τον χορηγό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ κυκλοθυμικό, σημειώνοντας ότι ο Ηρακλής χρειάζεται ηρεμία, που με τον Μονεμβασιώτη δεν τη διαθέτει.

«Η θέση που βρίσκομαι μου δίνει τη δυνατότητα να πω πράγματα. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να ανέβει, ελπίζω να το κάνει του χρόνου. Ο Παύλος είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής, δεν ξέρω τι συνέβη μεταξύ των δύο, αλλά θεωρώ πως ο Μονεμβασιώτης λειτουργεί κυκλοθυμικά και εμένα σαν φίλο του Ηρακλή μου δημιουργεί μία ανασφάλεια. Ο Ηρακλής θέλει μία ηρεμία», δήλωσε ο Διλμπέρηης στο Μetropolis 95,5.

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Εξελίξεις στον ΠΑΟ: “Πιθανό να φύγει ο Ιωαννίδης, θα πάρει Ουναΐ αν…”
-
Έτοιμη για Ευρωπαία η Θέλτα – Διπλό με Ρεάλ Σοσιεδάδ (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Deadline Ολυμπιακού για Μιλουτίνοφ, μεγάλες προτάσεις – “Πόρτα” Παπαγιάννη!