
Αν ήμουν πρόεδρος δεν θα ανανέωνα τον Λουτσέσκου – Θα βρίζουν Σαββίδη…
Για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Νίκος Αλαβάντας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο.
Είχα πει οτι αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν θα ανανέωνα τον Λουτσέσκου. Βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί αν δεν πάει καλός ο νέος προπονητής, θα βρίζουν όλοι τον Σαββίδη γιατί δεν κράτησε τον Λουτσέσκου. Πιστεύω ό,τι ήταν να δώσει ο Λουτσέσκου, το εχει δώσει.

Ήταν η χειρότερη χρονιά για εμένα. Χάσαμε 19 βαθμούς μέσα στην έδρα μας. Θα πρέπει να ανανεωθεί το ρόστερ. Είμαι υπέρ του να προωθηθούν τα παιδιά της ακαδημίας. Θα πρέπει να έρθει ένας προπονητής που να ξέρει πως να διαχειριστεί τα νέα παιδιά. Ο Λουτσέσκου δεν ήξερε.
Τέλος, σχολίασε: Κάτι άλλο που με στεναχώρησε ήταν οτι δεν κάλεσαν τον Γιώργο τον Κούδα στην εκδήλωση για τον Βιεϊρίνια. Ήταν λανθασμένη ενέργεια.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Μεταγραφή φορ στην ΑΕΚ – 14 γκολ σε 30 ματς – Δεν τον ήθελε ο Αλμέιδα!
-
Ολυμπιακός – Μονακό: Τι ώρα παίζουν σήμερα και σε ποιο κανάλι
-
Υπογράφει αριστερός μπακ με τον Παναθηναϊκό – Τελική πρόταση – 1+1!