
Κράξιμο σε Βεζένκοφ! – Γι’ αυτό δεν είναι στο ΝΒΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)
Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ στον χαμένο για τον Ολυμπιακό ημιτελικό του Final Four με τη Μονακό, για να προκύψει… κράξιμο στον 29χρονο φόργουορντ από τον Ρίτις Βισνιάουσκας.
Ο Λιθουανός αναλυτής, μιλώντας στο Urbonus podcast, είπε ότι ο Άλφα Ντιαλό έδειξε στον άσο των Πειραιωτών γιατί δεν ήταν κατάλληλος για να παίξει στο ΝΒΑ.

Στον ημιτελικό δεν ήταν η βραδιά του Βεζένκοφ και δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να δυσκολεύεται επιθετικά, αλλά θα σου δώσει κάτι στην άμυνα. Δεν είναι αυτός ο τύπος του παίκτη. Με τη φάση με το καλάθι και φάουλ του Ντιαλό εναντίον του Βεζένκοφ, ο Ντιαλό τού έδειξε ποιο λόγο δεν είναι στο ΝΒΑ. “Δεν είσαι τόσο αθλητικός, δεν είσαι τόσο δυνατός, δεν είσαι τόσο καλός αμυντικός”. Αυτό είναι όλο. Απλό και ξεκάθαρο, ανέφερε ο Βισνιάουσκας.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Απόφαση ΠΑΟΚ: Δίνει τριετές συμβόλαιο των 800.000 ευρώ για αριστερό μπακ!
-
Προειδοποίηση σε Σορτς για Αταμάν – “Δεν κάνει τους παίκτες… σκληρούς”
-
Αποκάλυψη για Ναν: “Ο Αταμάν είπε έλα εδώ – Στον Ολυμπιακό του έλεγαν…”