Θρήνος στην ΑΕΚ, πέθανε ο Χατζηχρήστος – Ανακοίνωση ΠΑΟ και Θύρα 13 (ΦΩΤΟ)

Πένθος στην ΑΕΚ: Έφυγε από τη ζωή ο Χατζηχρήστος – Ανακοινώσεις ΠΑΟ και Θύρα 13 (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην ΑΕΚ, πέθανε ο Χατζηχρήστος – Ανακοίνωση ΠΑΟ και Θύρα 13 (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο εμβληματικός ηγέτης των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Διαφ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αντιμετώπιζε τα τελευταία σοβαρά προβλήματα υγείας, με τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του.

Διαφ.

Μέχρι τέλους

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δεν παρακολουθούσε από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Διαφ.

Διαφ.

Ωστόσο, οι οπαδοί του Δικεφάλου δεν τον ξεχνούσαν και συχνά βρίσκονταν στο σπίτι του για να μοιραστούν μαζί του σημαντικές στιγμές των κιτρινόμαυρων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί σήμερα μία πολύ μεγάλη απώλεια. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έφυγε από τη ζωή μετά από μία τιτάνια και άνιση μάχη.

Ο ιδρυτής του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα, της Οriginal 21, είχε αφιερώσει τη ζωή του στη λατρεία της ΑΕΚ και υπήρξε ο καθοδηγητής χιλιάδων οπαδών που για πάνω από μισό αιώνα ήταν και παραμένουν δυναμικά παρόντες κοντά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

  “Αβεβαιότητα στη Μονακό - Σπανούλης για Ολυμπιακό”

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δεν έλειψε ποτέ από την πρώτη γραμμή των αγώνων για τα δίκαια της ΑΕΚ και είχε φτάσει να διατελέσει μέχρι και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής σε πολύ δύσκολες εποχές την τριετία 2008-2011. Η αφοσίωση του στην ΑΕΚ, η προσωπικότητά του και η ηγετική του φυσιογνωμία, τού εξασφαλίζουν δικαιωματικά μία θέση μεταξύ των κορυφαίων μαχητών του αγαπημένου μας συλλόγου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου μας, συμμετέχουν στο πένθος των οικείων του. Μίμη, θα είσαι πάντα εδώ. Η μοναδική Ενωσίτικη καρδιά σου θα είναι εδώ και θα χτυπάει στο Σπίτι Μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Παναθηναϊκός: Μας χώριζαν μόνο τα χρώματα, μας ένωνε η αληθινή αγάπη

Ο Χατζηχρήστος ήταν συνυφασμένος με την ΑΕΚ κι έγραψε τη δική του ιστορία, είτε μέσω της ηγεσίας της Original 21, είτε μέσω της παρουσίας του στην προεδρία της Ερασιτεχνικής.

Παράλληλα, όμως, ενσάρκωνε με τον καλύτερο τρόπο το αγνό οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα κι ως εκ τούτου έτυχε της καθολικής αναγνώρισης και των φιλάθλων των άλλων ομάδων.

  Οριστική η τεράστια μεταγραφή της Νάπολι!

Θρήνος

ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από ένα πολύ όμορφο μήνυμα, είπε το δικό της αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο. Μας χώριζαν μόνο τα χρώματα, μας ένωνε η αληθινή αγάπη για τις ομάδες μας. Καλό ταξίδι Δημήτρη Χατζηχρήστο, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: