Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ – Χάνει ταλέντο από τα χέρια του – Επιβεβαίωση από ΠΑΕ


Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ – Χάνει ταλέντο από τα χέρια του – Επιβεβαίωση από ΠΑΕ


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Ακόμα ένα παιδί που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ), ο Γιάννης Γκιτέρσος βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στη Γερμανία και προπονείται με τη Γκρόιτερ. Έχει εξασφαλίσει άδεια για περαιτέρω παραμονή στο Φιρτ, τα πηγαίνει πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει επίσημη πρόταση. Έτσι, εάν συναινέσει ο ΠΑΟΚ, ο παίκτης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Bundesliga 2.

Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ - Χάνει ταλέντο από τα χέρια του - Επιβεβαίωση από ΠΑΕ
Intime

Διαφ.

Ο ύψους 1.86 επιθετικός είχε πέρσι 14 συμμετοχές και 3 γκολ με τη Β΄ ομάδα του «Δικέφαλου του Βορρά». Τις δύο προηγούμενες περιόδους είχε 36 ματς και 18 γκολ με την Κ19, ενώ το 2021/22 ήταν πρωταθλητής με την Κ17 και MVP του τελικού εναντίον του Άρη. 

Διαφ.

Ο Γκιτέρσος γεννήθηκε στις 23 Μαϊου του 2005 και μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ανήκε στις ακαδημίες «Πρωταθλητές Πεύκων». Εκεί είχε ως προπονητή τον πρώην του ΠΑΟΚ, Αλέξιο Θεοδοσιάδη, ο οποίος τον πρότεινε στο «Δικέφαλο του Βορρά». Παρότι η πρώτη εμπειρία του στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά συνέπεσε με τους περιορισμούς λόγω Covid-19, μόλις του δόθηκε η ευκαιρία, έδειξε το ταλέντο του και η εξέλιξή του ήταν ραγδαία. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Διαφ.

Συνεπώς χρειάζεται να τα βρουν οι δύο σύλλογοι, ώστε ο Γκιτέρσος να ακολουθήσει το δρόμο ποδοσφαιριστών όπως ο Αγγελίδης, ο Σιδηρόπουλος, ο Βαρέλα, ο Γεωργιάδης, ο Μπότης και ο Πολιτάκης. Δηλαδή παιδιών που πήραν μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, χωρίς να έχουν φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Δείγμα γραφής της άψογης δουλειάς που γίνεται την τελευταία δεκαετία στη Σουρωτή.

Διαφ.

Μάλιστα σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει άδεια για να βρεθεί στη Γερμανία και να συνομιλήσει με τη Γκρόιτερ Φιρτ και το μόνο που απομένει είναι ο Δικέφαλος του Βορρά να δώσει το ΟΚ ώστε ο νεαρός να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Διαφ.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Διαφ.
Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ - Χάνει ταλέντο από τα χέρια του - Επιβεβαίωση από ΠΑΕ
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: