
Υπέγραψαν αντί-Λόπεζ οι Μπακς – 107 εκατ. δολλάρια για 4 χρόνια!
Ο Μάιλς Τέρνερ είναι και επίσημα παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, όπως γνωστοποίησε ο έγκριτος δημοσιογράφος του “ESPN”, Σαμς Σαράνια. Επιπλέον, το συμβόλαιο του έμπειρου ψηλού στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι τετραετές, έναντι 107 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος έγινε ανταλλαγή στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Επιπλέον, το Μιλγουόκι αποδέσμευσε και το συμβόλαιο του Ντέμιεν Λίλαρντ για να δημιουργήσουν χώρο για τον Τέρνερ.
Ο 29χρονος σέντερ πέρασε μια δεκαετία στους Ιντιάνα Πέισερς, με τους οποίους αγωνίστηκε στους τελικούς της φετινής σεζόν. Μάλιστα, την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 15,6 πόντους και 6,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.
BREAKING: Free agent center Myles Turner has agreed to a four-year, $107 million deal with the Milwaukee Bucks, plus a player option for year four in 2028-29 and a full 15% trade kicker, sources tell ESPN. Stunner. pic.twitter.com/MlDkZusVOv
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 1, 2025
Πηγή