
Στα ραντάρ κορυφαίων ισπανικών ομάδων ο Παυλίδης – Δεν πωλείται εκτός αν…
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πρωταγωνίστησε τη φετινή σεζόν για λογαριασμό της Μπενφικά, με την οποία αγωνίστηκε σε 57 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 30 τέρματα και μοιράζοντας 13 ασίστ.
Για αυτό το λόγο, πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του, ενώ φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από δύο κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα φαίνεται να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του έλληνα φορ, ενώ και η Ατλέτικο Μαδρίτης τον έχει στο στόχαστρο της.
Παρόλα αυτά, οι Λουζιτανοί έχουν ξεκαθαρίσει πως ο 26χρονος στράικερ δεν είναι για πώληση, καθώς τον θεωρούν έναν εκ των πιο σημαντικών παικτών του ρόστερ τους. Βέβαια, όπως όλα στον κόσμο, έτσι και η περίπτωση του Παυλίδη έχει την τιμή της, καθώς αν μια ομάδα κάνει πρόταση στα 50-60 εκατομμύρια ευρώ, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πορτογάλων και όπως όλα δείχνουν θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν την παραχώρηση του.
Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν όσον αφορά την υπόθεση.
Πηγή