Μεταγραφή από τη λίστα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ – Ο… Τζούρισιτς του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον Τζούρισιτς από τη λίστα του Ολυμπιακού – Ο… Τζούρισιτς του Λουτσέσκου

Μεταγραφή από τη λίστα του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ – Ο… Τζούρισιτς του Λουτσέσκου


Διαφ.

Έναν ποδοσφαιριστή από τη χειμερινή λίστα τού Ολυμπιακού αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει με όλα για την απόκτηση του Λούκα Ιβάνουσεκ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν στο συμβόλαιό του για αγορά. 

Διαφ.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια καλή περίπτωση εξτρέμ καθώς ο 26χρονος διεθνής Κροάτης άσος της Φεγενορντ είχε μεν περιορισμένη παρουσία φέτος στην ολλανδική ομάδα (21 συμμετοχές και 1 γκολ), αλλά το market value παραμένει στα 3,5 εκατ. ευρώ (παλαιότερα είχε φτάσει μέχρι τα 13,5!). Και προφανώς δεν έχει ξεχάσει την μπάλα που έπαιζε στην Ντιναμό Ζάγκρεπ. Παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και στα δεξιά και, μέχρι στιγμής στην καριέρα του, έχουν πληρωθεί 10+ εκατ. ευρώ σε transfer fees και το συμβόλαιό του με τη Φέγενορντ λήγει το καλοκαίρι του 2028.

Διαφ.

Διαφ.

Σε πρώτη φάση έρχεται για να γίνει ο παίκτης που θα έχει τον ρόλο που είχε μέχρι πέρσι ο Τάισον στην 11άδα, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος δεν θα έχει την ίδια κομβική παρουσία στην 11άδα τη σεζόν που έρχεται. Αλλά δεν αποκλείεται η έλευσή του να σχετίζεται και με τη γενικότερη κινητικότητα που υπάρχει (ή μπορεί να υπάρξει μέσα στο επόμενο διάστημα) με τους εξτρέμ.

Διαφ.

Μεταγραφή

Διαφ.

Διαφ.

Σε κάθε περίπτωση στη Θεσσαλονίκη θα βρει ένα περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να δώσει ξανά ανοδικη πορεία στην καριέρα του, αν και ενδιαφέρον για να την επιστροφή του έχει δείξει και η Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Σε μια εποχή, πάντως, που ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται να τρέξουν έτσι κι αλλιώς οι μεταγραφικές εξελίξεις, ο Δικέφαλος θέλει μέχρι να αποχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει υπογράψει ίσως και με δύο παίκτες ακόμα.  

Καλή μεταγραφή, με ποιότητα – Δεν ντρέπεται και δεν φοβάται – Σαν τον Τζούρισιτς

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Γιωτάκη, που αναλύει αγώνες στην Ολλανδία και γνωρίζει άριστα την περίπτωσή του, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωσή του.

Δεν κατάφερε στη Φέγενορντ να παίξει, πάντα είχε συμπληρωματικό ρόλο. Παρότι τεχνικά είναι καλός παίκτης, κλασσικός Κροάτης που δεν ντρέπεται και δεν φοβάται, πηγαίνει στο 1 με 1. Είναι σαν τον Τζούρισιτς του Παναθηναϊκού: Δεν είναι κλασσικός εξτρέμ και θέλει την μπάλα παραπάνω. Ντελικάτος, αν και τον είχε πάρει με πολλές περγαμηνές δεν βρήκε φανέλα βασικού, ανέφερε στο αρχικό σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Μεταγραφή

Τι θα έλεγες για την προοπτική να έρθει στον ΠΑΟΚ;

Καλή μεταγραφή αν προχωρήσει, έχει ποιότητα, έχει κάνει πρωταθλητισμό σε Κροατία και Ολλανδία. Στην Ελλάδα παίρνει φανέλα βασικού.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: