“Αν δεν υπάρξει νέα ανατροπή, ο Μίσιτς κλείνει οριστικά…”!

Εάν δεν σημειωθεί περαιτέρω ανατροπή, ο Μίσιτς οριστικά αποχωρεί…!

Αν δεν υπάρξει νέα ανατροπή, ο Μίσιτς κλείνει οριστικά…!


Διαφ.

Τους λόγους για τους οποίους η Φενέρμπαχτσε στράφηκε προς τη λύση του Ζαν Μοντέρο, αποκάλυψε ο Χαβιέρ Μαέστρο μέσω της ιστοσελίδας “Encestando”.

Διαφ.

“Ο λόγος που η Φενέρμπαχτσε εξετάζει ξανά την περίπτωση του Μοντέρο είναι ότι έχει ήδη χάσει τον Μαλεντόν, ο οποίος προτίμησε τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μήνες, και δεν κατάφερε να αποκτήσει ούτε τον Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με διάφορους ενδιαφερόμενους, ζητώντας πολλά χρήματα και αλλάζοντας συνεχώς γνώμη”, τόνισε.

Διαφ.

Διαφ.

Αν=

Διαφ.

“Έτσι, η Χαποέλ Τελ Αβίβ τέθηκε εκτός μετά από ένα προσύμφωνο που υπήρχε, φάνηκε να τα βρίσκει με τον τουρκικό σύλλογο, αλλά πλέον οδεύει προς τον Ολυμπιακό… αν δεν υπάρξει κάποια νέα ανατροπή”, πρόσθεσε ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Διαφ.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: