
Οριστική αποχώρηση από την ΑΕΚ – Συνεχίζει σε ελληνική ομάδα
Ο Νίκος Θεοχάρης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και συμφώνησε με τη Νέα Αρτάκη.
Η ομάδα της Γ΄ Εθνικής ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος άνηκε στην ΑΕΚ την τελευταία πενταετία και είχε τον ρόλο του τρίτου γκολκίπερ στην Ένωση, πίσω από το Μπρινιόλι και Στρακόσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ και έναρξη συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2025-2026 στο νέο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ αγωνίζεται ως τερματοφύλακας προερχόμενος από την ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, Την περίοδο 2019-2020 ήταν ο βασικός γκολκίπερ της Κ19. Συγκεκριμένα έχει 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SL K19.
Το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ΑΕΚ Β στο πρωτάθλημα της SL2 μετρώντας 29 συμμετοχές. αγωνιζόμενος τα τελευταία 3 χρόνια.
Ευχόμαστε στον Γιώργο, υγεία, δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.
Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170