
Απόφαση Βιτόρια για Ιωαννίδη ενόψει Ρέιντζερς – Οι σκέψεις του Πορτογάλου!
Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ των Πράσινων μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε τις εξελίξεις στο Τριφύλλι.
Αρχικά σχολίασε την επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση και υπογράμμισε ότι το σημαντικό είναι ότι υπάρχει συσπείρωση της ομάδας με τον κόσμο της και τόνισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να τη διατηρήσει.
Όσον αφορά τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Ρέιντζερς, ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε ότι είναι θέμα χρόνου η γνωστοποίηση της αποστολής, στην οποία δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Για την 11άδα που σκέφτεται ο Ρουί Βιτόρια, εκτιμά ότι θα έχει μέχρι τρεις αλλαγές αυτή συγκριτικά με την φιλική αναμέτρηση με τη Βέστερλο.
Το… τρίλημμα του Βιτόρια είναι: Τουμπά ή Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, Ιωαννίδης ή Σβιντέρσκι στην επίθεση και Τετέ ή Τζούριτσιτς στα άκρα.
Ακούστε το ηχητικό:
Πηγή