
“Και μεταγραφή και ένας ακόμα πλέι μέικερ για Ολυμπιακό…”
Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού απασχολούν τους Σέρβους, με την ιστοσελίδα «Telesport» να αναφέρεται στην ενίσχυση που ψάχνουν οι πρωταθλητές στα γκαρντ.
Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα, ακόμα και αν αποκτηθεί ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ζητήσει κι έναν ακόμα πλέι μέικερ κι ενώ υπάρχει στα υπ’ όψιν η περίπτωση του Μπόουνς Χάιλαντ.
«Το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς στο Summer League δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να εξασφαλίσει την πρώτη του δουλειά στο ΝΒΑ. Αντιθέτως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, που βρίσκονταν στο Λας Βέγκας, φαίνεται πως είδαν όσα χρειάζονταν.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε ήδη τον Τάισον Γουόρντ για βασικό, ενώ υπάρχουν και έμπειροι Έλληνες παίκτες στις θέσεις των φόργουορντ, τότε ο Τζόουνς-Γκαρσία μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα προσθήκη για όσους γνωρίζουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, οι “ερυθρόλευκοι” πιθανότατα θα κινηθούν και για έναν ακόμα πλέι μέικερ. Εδώ και τρεις μέρες γράφεται το όνομα του Χάιλαντ ως πιθανή λύση”, αναφέρεται στο σερβικό δημοσίευμα.
Πηγή