Απίστευτο! Ποδοσφαιριστής έκανε δώρο στην αγαπημένη του τσάντα 380.000 ευρώ


Απίστευτο! Ποδοσφαιριστής έκανε δώρο στην αγαπημένη του τσάντα 380.000 ευρώ


Διαφ.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα πολυτελές δώρο στην σύντροφό του, Ιζαμπέλ Χάουγκσεν Γιοχάνσεν, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ισπανία. Πρόκειται για μια σπάνια τσάντα Hermès Birkin αξίας περίπου 380.000 ευρώ, ένα από τα πιο συλλεκτικά και ακριβά μοντέλα στον κόσμο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Dailymail»!

Διαφ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τσάντα Hermès Birkin 25 Himalaya Niloticus Crocodile με διαμάντια.

Διαφ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabel Haugseng Johansen (@isabellaa)

Διαφ.

Η Ιζαμπέλ μοιράστηκε υπερήφανα τις στιγμές μαζί με την τσάντα στα social media, ενώ το ζευγάρι απολαμβάνει την ξεκούραση και την πολυτέλεια.

Διαφ.

Η Ιζαμπέλ, η οποία είναι και η ίδια ποδοσφαιρίστρια, φέρεται να γνώρισε τον Χάαλαντ στην ακαδημία νέων της νορβηγικής ομάδας Μπρίν, όπου έπαιζαν και οι δύο. Έγιναν ζευγάρι το 2020. 

Διαφ.

Διαφ.

Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Δεκέμβριο του 2024. Ωστόσο, ούτε το φύλο ούτε το όνομα του παιδιού είναι γνωστά — το ζευγάρι είναι πολύ ιδιωτικό.
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: