Έκλεισε στόματα ο Λεσόρ – Άμεση… διάψευση με τα όσα κυκλοφόρησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λεσόρ έβαλε τέλος στις φήμες – Άμεση διάψευση για όσα κυκλοφόρησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισε στόματα ο Λεσόρ – Άμεση… διάψευση με τα όσα κυκλοφόρησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ματίας Λεσόρ: Η απίστευτη θέληση του Γάλλου σέντερ να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για να κατακτήσει και πάλι την Euroleague τον έφερε πίσω, με τον ίδιο πάντως να έχει βαλθεί να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός τη νέα σεζόν.

Διαφ.

Μάλιστα ο Ματίας Λεσόρ ανεβάζει μέρα με την μέρα στροφές και προπονείται καθημερινά τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ προκειμένου να επιστρέψει στην κατάσταση που και ο ίδιος επιθυμεί, κάτι που φαίνεται και από τα βίντεο που ανεβάζει.

Διαφ.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Λεσόρ για να είναι έτοιμος από την αρχή της σεζόν

Διαφ.

Για το χρόνο επιστροφής του σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ στην αγωνιστική δράση, μίλησε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή “Strong Side” στο κανάλι Scorakias στο YouTube.

Διαφ.

“Η αποστολή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στη Γαλλία, όπου πήγαν τρία άτομα για να δουν τον Λεσόρ και να συζητήσουν κάποια πράγματα για την αποκατάστασή του, διαπίστωσε ότι υπάρχει θέμα. Δεν είναι έτοιμος 100%”, είπε.

Διαφ.

Διαφ.

Έκλεισε

“Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του να είναι ετοιμοπόλεμος από την day 1 της επόμενης σεζόν. Είναι μια υπόθεση που δεν έχει πέσει κάνενας μέσα στις εκτιμήσεις του. Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν μπορείς να πεις ότι έγινε κάποιο λάθος. Είναι ρίσκο να κάνεις κάποια εκτίμηση. Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος από την αρχή της σεζόν. Κατά τη γνώμη μου είναι το λιγότερο πιθανό. Το πιθανότερο σενάριο είναι να είναι έτοιμος μετά τον Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο”, αποκάλυψε.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: