ΣΟΚ στον Άρη! Επίθεση σκύλου στον Πέρεθ, σχίσμα στα γεννητικά όργανα

Αποτροπιαστικό περιστατικό στον Άρη: επίθεση σκύλου στον Πέρεθ με τραυματισμό στα γεννητικά όργανα

ΣΟΚ στον Άρη! Επίθεση σκύλου στον Πέρεθ, σχίσμα στα γεννητικά όργανα


Διαφ.

Κάρλες Πέρεθ: Σοκ στον Άρη καθώς μια μέρα πριν τη ρεβάνς με την Αράζ στη Θεσσαλονίκη, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ, μιας και τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.

Διαφ.

Πιο συγκεκριμένα ο Κάρλες Πέρεθ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, όταν δέχθηκε επίθεση από άλλο σκυλί, με τον 27χρονο να προσπαθεί να τα χωρίσει. Η κατάσαση όμως ξέφυγε γρήγορα, ο σκύλος του επιτέθηκε και από το δάγκωμα υπέστη βαθύ σχίσμα στα γεννητικά όργανά του! Ο Ισπανός από χθες νοσηλεύεται και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνει επέμβαση.

Διαφ.

Διαφ.

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και με ανακοίνωσή της επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της έναντι του ιδιοκτήτη του επιτιθέμενου σκύλου.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: