
ΣΟΚ στον Άρη! Επίθεση σκύλου στον Πέρεθ, σχίσμα στα γεννητικά όργανα
Κάρλες Πέρεθ: Σοκ στον Άρη καθώς μια μέρα πριν τη ρεβάνς με την Αράζ στη Θεσσαλονίκη, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ, μιας και τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.
Πιο συγκεκριμένα ο Κάρλες Πέρεθ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, όταν δέχθηκε επίθεση από άλλο σκυλί, με τον 27χρονο να προσπαθεί να τα χωρίσει. Η κατάσαση όμως ξέφυγε γρήγορα, ο σκύλος του επιτέθηκε και από το δάγκωμα υπέστη βαθύ σχίσμα στα γεννητικά όργανά του! Ο Ισπανός από χθες νοσηλεύεται και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνει επέμβαση.
Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και με ανακοίνωσή της επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της έναντι του ιδιοκτήτη του επιτιθέμενου σκύλου.
Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170