
Ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη!
Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη, καθώς η Κρουζ Αζούλ εξετάζει και πάλι την παραμονή του. Όλα έδειχναν πως ο Έλληνας στράικερ θα επέστρεφε στο MLS για λογαριασμό της Σάρλοτ, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα των Μεξικανών, οι οποίοι τον είχαν βάλει να προπονείται μόνος του, τώρα όμως ίσως τον κρατήσουν στο ρόστερ.
Η ανατροπή αυτή ήρθε γιατί οι Μεξικάνοι είχαν στο στόχαστρο τους τον Λουκά Γιόβιτς, του οποίου η μεταγραφή εν τέλει χάλασε. Η εξέλιξη αφήνει τη μεξικάνικη ομάδα χωρίς επιθετικό και ο Έλληνας διεθνής είναι μια λύση στην οποία μπορεί να υπολογίζει ο Νικολάς Λαρκαμόν.
Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα για να μείνει σε φόρμα και είναι πιθανό να επιστρέψει στα πλάνα της πρώτης, εφόσον είναι ήδη δηλωμένος στο ρόστερ για το πρωτάθλημα.
Πηγή