
Αισιοδοξεί και ανυπομονεί ο Μαρτίνς – “Είμαστε ένα δεμένο γκρουπ” (Vid)
Στο 1-1 με τη Χέρενφεν έμεινε ο Ολυμπιακός στο σαββατιάτικο (2/8) φιλικό ματς επί ολλανδικού εδάφους, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να δείχνει ιδιαίτερα αισιόδοξος εν όψει των επίσημων αγώνων.
Μιλώντας στο Οlympiacos TV, o Πορτογάλος εξτρέμ χαρακτήρισε δεμένο γκρουπ τους πρωταθλητές, τονίζοντας ότι ανυπομονούν για την έναρξη του πρωταθλήματος και του Champions League.
«Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ στην αρχή, αλλά αντιδράσαμε καλά και αγωνιστήκαμε καλά. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι οι παίκτες να συμπληρώνουν λεπτά συμμετοχής, να ανταγωνίζονται και να αγωνίζονται καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Θεωρώ ότι είμαι καλά, ότι η ομάδα είναι καλά. Προπονούμαστε καλά και είμαστε ένα δεμένο γκρουπ. Είμαστε όλοι κοντά ο ένας στον άλλον και ανυπομονούμε για την έναρξη της χρονιάς», ανέφερε ο Μαρτίνς.
Πηγή