
Τρέχουν οι εξελίξεις: “Ελευθερώνει θέση ξένου και υπογράφει στον ΠΑΟΚ”
Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, με Μέσα του Μεξικού να αναφέρονται στην υπόθεση.
Όπως αναφέρεται, ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται σύντομα να ελευθερώσει μία θέση ξένου στην Κρουζ Αζούλ, η οποία θα τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Δικεφάλο του Βορρά, με την ελληνική ομάδα να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του παίκτη.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο 30χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης και η αποχώρησή του από την ομάδα φαίνεται να είναι προ των πυλών.
Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Εσπινόσα του FOX Sports Mexico, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ για τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη για την ερχόμενη σεζόν, με την ελληνική ομάδα να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κάλυψη του ετήσιου μισθού του στην Λα Νορία.
Ο δανεισμός αφορά συμφωνία ενός έτους με οψιόν αγοράς, ενώ ο Έλληνας φορ αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Παράλληλα, η Κρουζ Αζούλ εξετάζει την απόκτηση άλλου επιθετικού, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος φαίνεται να είναι κοντά στη Ρεάλ Οβιέδο της LaLiga.
Με την αποχώρηση του Γιακουμάκη, η ομάδα σκοπεύει να ελευθερώσει μία θέση ξένου παίκτη, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει το “ζήτημα” του Γκαμπριέλ Φερνάντες».
Πηγή