
“Ζημιά” σε Μεντιλίμπαρ από Κορδόν, Αλμέιδα! – Ποιον παίκτη κυνηγά η Σεβίλλη
Μεγάλος μεταγραφικός πόθος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Λουίς Μίγια, ωστόσο πιο πιθανή δείχνει η μετακίνηση του έμπειρου χαφ στη Σεβίλλη.
Ο Αντόνιο Κορδόν, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού δηλαδή και νυν των Ανδαλουσιανών, θέλει με τη σειρά του τον 31χρονο μέσο της Χετάφε και το «elsevillista» αναφέρει ότι οι δύο ομάδες θα μπουν σε διαπραγματεύσεις για το deal.

Η Χετάφε εμφανίζεται να ζητά 6 εκατ. ευρώ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δίνει 5 εκατ. ευρώ, συνεπώς είναι εφικτή η συμφωνία κι ενώ στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών, που δείχνει να έχει ατονήσει πια.
Μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια νέα κινητοποίηση από την πλευρά των πρωταθλητών, που για την ώρα έχουν… πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή με την παρουσία των Σαντιάγκο Έσε, Λορέντσο Σιπιόνι, Ντάνι Γκαρθία, Ντιόγκο Νασιμέντο, Χρήστου Μουζακίτη και Αργύρη Λιατσικούρα.
Informa @orgullobiri:
— Fantasía Azulona (@FantasiaAzulona) August 3, 2025
Antonio Cordón habría puesto de nuevo los ojos en Luis Milla para el proyecto del Sevilla.
El jugador no vería con malos ojos la operación.
Fichaje valorado en 5 millones. El Getafe pide 6 kilos por él, por lo que se complica y está en pausa. pic.twitter.com/0VuIixbcLG
Πηγή