Σε σκέψεις ο Αντετοκούνμπο – “Δεν έχει πάρει καμία απόφαση”


Σε σκέψεις ο Αντετοκούνμπο – “Δεν έχει πάρει καμία απόφαση”


Διαφ.

Τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς άφησε ο Σαμς Σαράνια.

Διαφ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που ειδικεύεται στα θέματα του ΝΒΑ, ανέφερε ότι ο Greek Freak δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα παραμείνει στα «ελάφια» ή θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα τη συνέχεια της καριέρας του, καθώς προβληματίζεται σχετικά με το αν το ρόστερ της ομάδας του Μιλγουόκι επαρκεί, προκειμένου οι Μπακς να διεκδικήσουν την κατάκτηση ενός δεύτερου πρωταθλήματος μετά από εκείνο της σεζόν 2020-21.

Διαφ.

«Μου λένε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση σχετικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει στο Μιλγουόκι ή θα φύγει. Συνεχίζει να αξιολογεί το μέλλον του. Τον Μάιο ανέφερα ότι εξετάζει αν η καλύτερη επιλογή για εκείνον είναι το Μιλγουόκι ή κάπου αλλού. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται.

Διαφ.

Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει αρκετές σοβαρές συζητήσεις. Το βασικό ερώτημα που έχει ο Γιάννης είναι: “Μπορώ να κερδίσω πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ; Θα είναι αυτό το ρόστερ για τη νέα χρονιά και τη σεζόν 2026-27;”. Θέλει να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα, γι’ αυτό το επαναλαμβάνει συνέχεια. Πολλές ομάδες παρακολουθούν, πιθανώς, σε περίπτωση που ο Γιάννης αποφασίσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Η απόφαση όμως είναι δύσκολη, αφού πέρασε 12 χρόνια εκεί και έχει επενδύσει πολλά. Έχει ήδη κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Μπακς.

Διαφ.

Αυτή η κίνηση δεν θα είναι εύκολη, γιατί η ομάδα έχει κάνει μεγάλες θυσίες – έκοψε τον Ντάμιαν Λίλαρντ που είχε συμβόλαιο 113 εκατομμυρίων δολαρίων, για να δείξει στον Γιάννη ότι θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Όμως, ο άνθρωπος που θα πάρει την απόφαση είναι ο ίδιος ο Γιάννης, αν πιστεύει πως το ρόστερ είναι αρκετό», είπε ο Σαμς Σαράνια.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: