Πρώτο σχόλιο για ΠΑΟΚ-Γιακουμάκη – “Ταιριάζει στον Λουτσέσκου”!


Πρώτο σχόλιο για ΠΑΟΚ-Γιακουμάκη – “Ταιριάζει στον Λουτσέσκου”!


Διαφ.

Με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με την εικόνα των ομάδων στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, τα φιλικά , αλλά και την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague.

Διαφ.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι θα είναι από τα φαβορί του πρωταθλήματος, είναι μία ομάδα που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά παιχνίδια και θεωρώ ότι χρειάζεται μία πινελιά ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας του».

Διαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η πιάτσα για Τζολάκη – 21,7 εκατ. ευρώ κέρδος ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

Διαφ.

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει την Πέμπτη στις υποχρεώσεις του, είναι μία ομάδα που θέλει το εύκολο γκολ και θεωρώ ότι ο Γιακουμάκης ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει να έχει ο επιθετικός του Λουτσέσκου».

Διαφ.

Για τους επιθετικούς των ομάδων, σημείωσε: «Ο Γιόβιτς είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει την ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό να έχει επίσης πρόβλημα στο γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει την ευχέρεια να σκοράρει με τον Ελ Κααμπί, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα ο επιθετικός του να δημιουργεί χώρους για τους παίκτες πίσω του και να βρίσκει πολλά γκολ από τους παίκτες που κινούνται περιφερειακά».

Διαφ.

Προσθέτοντας: «Ο Ιωαννίδης για εμένα είναι από τα καλύτερα σέντερ φορ στην Ελλάδα, πρέπει να συνέλθει όμως γιατί χρειάζεται να βρει ξανά το εύκολο γκολ».

Διαφ.

Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό και φέτος το πρωτάθλημα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μπουν στη διαδικασία ενίσχυσης , θα δουν τα κενά τους και θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με τους ίδιους όρους».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: