
Δύσκολο να ξεπεραστεί η ομάδα του 2009 – Εφιάλτης οι Χολμς – Λεσόρ!
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κλήσει τη μεταγραφή του Ρισόν Χολμς, ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της πανίσχυρης ομάδας που έχει δημιουργήσει.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, μάλιστα, η σερβική ιστοσελίδα Meridian Sport προέβη σε σύγκριση της ομάδας που έχει φτιάξει τη φετινή σεζόν το Τριφύλλι, με την ομάδα που είχε το 2009, η οποία είχε κατακτήσει ότι εμφανίστηκε στο διάβα της.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Σέρβοι:
“Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με κλεψύδρα, υπονοώντας ότι κάτι μεγάλο πλησιάζει. Την εικόνα συνόδευσε μια γάτα που υπογράφει συμβόλαιο φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού, δημιουργώντας προσδοκίες για σπουδαία μεταγραφή. Σύμφωνα με το SDNA, που θεωρείται καλά πληροφορημένο για τα θέματα του Παναθηναϊκού, πρόκειται για την απόκτηση του Ρισόν Χολμς. Ο Γιαννακόπουλος συνόδευσε το post με το μήνυμα: Η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών”, τονίζουν.
“Ίσως να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί η ομάδα του 2009, με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Γιασικεβίτσιους και Πέκοβιτς, αλλά ένα δίδυμο Χολμς–Λεσόρ σίγουρα θα αποτελούσε εφιάλτη για κάθε αντίπαλη ρακέτα, αν φυσικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή”, συμπληρώνουν.
Πηγή