Τηλεφώνημα στη Λίβερπουλ για Τσιμίκα! Τον θέλει ο Μαρινάκης

Κλήση στη Λίβερπουλ για Τσιμίκα: Ο Μαρινάκης τον επιθυμεί

Τηλεφώνημα στη Λίβερπουλ για Τσιμίκα! Τον θέλει ο Μαρινάκης


Διαφ.

Η αγορά… μύρισε Greek Scouser και η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν από τις πρώτες που σήκωσαν το τηλέφωνο. Σύμφωνα με τους Times και τον έγκριτο Πολ Τζόις, οι Reds δέχτηκαν διερευνητική κρούση για τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς το καλοκαίρι μοιάζει να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο μέλλον του Έλληνα μπακ.

Διαφ.
Τηλεφώνημα
AP

Η άφιξη του Μίλος Κέρκεζ στο Άνφιλντ δημιούργησε… κυκλοφοριακό στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου ο Άρνε Σλοτ έχει πλέον τρεις επιλογές κορυφαίου επιπέδου: τον Ούγγρο διεθνή, τον ακούραστο Τσιμίκα και τον αρχηγικό Άντι Ρόμπερτσον. Ο Σκωτσέζος είχε φλερτάρει με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Διαφ.

Διαφ.

Ο Τσιμίκας, πάντως, έμεινε εκτός αποστολής για το Community Shield, εξέλιξη που τροφοδότησε τα σενάρια. Όπως σημειώνει ο Τζόις, δεν αποκλείεται ο διεθνής αριστερός μπακ να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη να συγκαταλέγεται στους επίδοξους μνηστήρες από Αγγλία και Ευρώπη. Η Λίβερπουλ εμφανίζεται διατεθειμένη να συζητήσει μόνο για κανονική μεταγραφή – όχι για δανεισμό.

Διαφ.

Πέντε χρόνια μετά την ιστορική υπογραφή του στον σύλλογο (9 Αυγούστου 2020 από τον Ολυμπιακό), ο Τσιμίκας μετρά 115 εμφανίσεις, 18 ασίστ και τρεις τίτλους – Πρωτάθλημα, FA Cup και League Cup – αποτελώντας κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Reds. Το αν θα συνεχίσει να γράφει το κεφάλαιο στο Άνφιλντ ή θα ανοίξει μια νέα σελίδα στο City Ground, μένει να το δείξει η μεταγραφική σκακιέρα των επόμενων εβδομάδων.

Διαφ.

Διαφ.
Τηλεφώνημα
Ap

Τον θέλουν στη Σαουδική Αραβία

Μπορεί να έχει συμβόλαιο ως το 2027 στη Λίβερπουλ αλλά κάνει γκελ εντός και εκτός νησιού! Σύμφωνα με τις Μιχείες, τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ λιγουρεύονται στην Σαουδική Αραβία! Μάλιστα είναι δυο οι ομάδες – και μάλιστα από τις πιο ισχυρές _ της Saoudi Pro league που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, εκτοξεύοντας προφανώς τις αποδοχές του. Αν η πληροφορία μας είναι σωστή τότε η μία από τις δυο είναι η Αλ Νασρ, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία πήγε προπονητής ο Ζόρζε Ζεσούς…

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα πριν μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2020 (που αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της Super league) κόστισε περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντανακλούσε το ταλέντο και τις προοπτικές του για το μέλλον. Από τότε, ο Τσιμίκας έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως σημαντική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας των Reds, με 115 συμμετοχές και 18 ασίστ συνολικά.

Στο διάστημα αυτό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Premier League, του FA Cup και του League Cup, προσφέροντας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Με την ταχύτητα, την τεχνική και την αφοσίωσή του, ο Τσιμίκας αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην ομάδα και συνεχίζει να εξελίσσεται σε έναν από τους πιο αξιόπιστους αριστερούς μπακ της Λίβερπουλ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: