Γίνεται… Άραβας ο Μαξίμοβιτς, λένε οι Σέρβοι – Η ομάδα που υπογράφει

Ο Μαξίμοβιτς μετατρέπεται σε Άραβα, σύμφωνα με τους Σέρβους – Η ομάδα που τον υπογράφει

Γίνεται… Άραβας ο Μαξίμοβιτς, λένε οι Σέρβοι – Η ομάδα που υπογράφει


Διαφ.

Προς την έξοδο από τον Παναθηναϊκό είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.

Διαφ.

Στην ιστοσελίδα Sportklub, μάλιστα, γίνεται λόγος και για τη νέα ομάδα στην καριέρα του 30χρονου μέσου, που θα είναι η Σαμπάμπ Αλ Αχλί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην οποία είναι προπονητής ένας παλιός γνώριμος των πράσινων, ο Πάουλο Σόουζα για την ακρίβεια.

Διαφ.

Διαφ.

Σύμφωνα πάντα με το σερβικό ρεπορτάζ, ο έμπειρος χαφ είχε πρόταση από την ισπανική Οβιέδο, ωστόσο οι Άραβες προχώρησαν στην κατάθεση δελεαστικής πρότασης στον Παναθηναϊκό, που είπαν το ναι, ενώ και ο Μαξίμοβιτς αποδέχθηκε το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Διαφ.
Ο
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο διεθνής άσος ήταν βασικός στις δύο αναμετρήσεις με τη Ρέιντζερς, όπως και στο πρόσφατο ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στην περσινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 46 συμμετοχές με το τριφύλλι, μετρώντας 4 γκολ και 4 ασίστ.

Διαφ.

Διαφ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Αστανά, της Βαλένθια και της Χετάφε, από την οποία και μεταγράφηκε στους πράσινους το καλοκαίρι του 2024 ύστερα από μια γεμάτη εξαετία.

“Φεύγει μετά τη Σαχτάρ, κλειδώνει του Ουναΐ”

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τσάρλυ στο facebook, o Nεμάνια Μαξίμοβιτς θα αποχωρήσει από τους πράσινους μετά τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης (14/8) με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Mε τον Σέρβο χαφ να φεύγει από το τριφύλλι, αυτόματα θα γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο η Μαρσέιγ συνεχίζει να ζητά 12 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του.

Γίνεται…
InTime/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

Οριστική η συμφωνία για Μαξίμοβιτς, φεύγει μετά το παιχνίδι με τη Σαχτάρ και κλειδώνει η επιστροφή του Ουναχί, έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσάρλυ και μένει να φανεί αν όντως θα προκύψει αυτό το… φύγε εσύ-έλα εσύ στο ρόστερ της ομάδας του Ρούι Βιτόρια.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: