
Αποκάλυψη για Ουναΐ – “’Εχει πει σε παίκτες του ΠΑΟ ότι…” (Vid)
Σίγουρος ότι ο Αζεντίν Ουναΐ θα γυρίσει οριστικά στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τσάρλυ.
Μιλώντας στους Betarades, ανέφερε ότι ο Μαροκινός μέσος έχει μιλήσει με παίκτες του «τριφυλλιού» και τους είπε μετά τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ότι θα υπογράψει στον ΠΑΟ, από τη στιγμή άλλωστε που στη Μαρσέιγ δεν έχει φτάσει κάποια άλλη πρόταση για τον 25χρονο άσο και η οποία να ικανοποιεί τον γαλλικό σύλλογο.

«Ξεκίνησα με τον Ρενάντο Σάντσες. Δεν έχουν ασχοληθεί στον Παναθηναϊκό με τον Ζαφείρη. Εκτιμώ ότι στο τέλος ο Ουναΐ θα κλείσει στον Παναθηναϊκό. Πριν από δύο εβδομάδες, είχα γράψει ένα ποστάρισμα, ότι ο Μαξίμοβιτς αποχωρεί -επίσημα πρώτος το έβγαλα- και κουμπώνει η μεταγραφή του Ουναΐ. Ο Ουναΐ είχε ενημερώσει παίκτες του Παναθηναϊκού ότι μετά τη Σαχτάρ έρχεται. Στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ ο Ουναΐ ήταν σύμμαχός του. Μετά το ματς με τη Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός πλησίασε τη Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ δεν έχει κάτι κοντά σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός.
Ξαφνικά, προέκυψε ένα ζήτημα ότι ο Ουναΐ δεν θέλει να δεσμευτεί με πολυετές συμβόλαιο. Έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι το 2027 και δεν θέλει να δεσμευτεί μέχρι το 2029. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει πολλά εκατομμύρια και να μην δέσει τον παίκτη με ένα πολυετές συμβόλαιο. Από την πλευρά του Ουναΐ, σήμερα, προκύπτει ότι αυτό δεν ισχύει και θέλει τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ο Ουναΐ θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αν ο Παναθηναϊκός έχει την εικόνα με Ρέιντζερς-Σαχτάρ, θα περάσει τη Σαμσουνσπόρ και την επόμενη Πέμπτη θα διαβάσουμε ότι ο Ουναΐ έρχεται στην Ελλάδα», είπε ο Τσάρλυ.
Πηγή