Εθνική χωρίς φρένα με Γιάννη! Η απόφαση Σπανούλη για Σαμοντούροβ… κομμένους

Εθνική χωρίς όρια με Γιάννη! Η επιλογή Σπανούλη για τους αποκλεισμένους Σαμοντούροβ…

Εθνική χωρίς φρένα με Γιάννη! Η απόφαση Σπανούλη για Σαμοντούροβ… κομμένους


Διαφ.

Η Εθνική εντυπωσίασε στο πρώτο φιλικό, που είχε στο ρόστερ της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σαν τρελό φορτηγό παρέσυρε στο διάβα της την Λετονία, κάτι, που μαρτυράει περίτρανα το 104-86. Ναι, φιλικά είναι, τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία, αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αυτό, που κρατάει είναι η εικόνα. Μία εικόνα, που ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τα αμέσως τέσσερα προηγούμενα φιλικά. Εκεί, δηλαδή, που δεν είχε παίξει ο Γιάννης.

Διαφ.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν έπαιξε πάρα πολύ. Ελάχιστα θα λέγαμε ότι πάτησε παρκέ. Τα 15 λεπτά, όμως, κατά τα οποία εμφανίστηκε ήταν αρκετά για αυτόν, ώστε να επιβεβαιώσει γιατί είναι από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη. Πέτυχε 25 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ και διέλυσε κάθε αμυντική αντίδραση της Λετονίας, που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει.

Διαφ.

Διαφ.

Όπως είναι λογικό, με τον Γιάννη η Εθνική είναι μία άλλη ομάδα, η οποία αν στο Ευρωμπάσκετ βάλει τα τρίποντα και δεν έχει κάποιον τραυματισμό, μπορεί να κάνει την υπέρβασή της και να σφηνώσει ανάμεσα σε Σερβία, Γερμανία και Γαλλία, που είναι τα φαβορί για το βάθρο.

Διαφ.

Η εμφάνιση του Γιάννη ήταν μία ακόμη μέρα στην δουλειά για αυτόν. Εκείνος, όμως, που εντυπωσίασε ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο παίκτης, δηλαδή, που καρπάζωσε στο προηγούμενο φιλικό ο Γιάννης και έγινε θέμα σχολιασμού από όλο τον κόσμο. Η απάντηση για το καρπάζωμα ήρθε σήμερα όταν στο τέλος του ματς ο Λαρεντζάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι ο γκαρντ του Ολυμπιακού είπε τις καλύτερες κουβέντες στο παρκέ. Εκεί, όπου μετά τον Γιάννη ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Επαιξε άμυνα, έβαλε τα τρίποντά του και γενικώς έκανε διαφορά για την επίσημη αγαπημένη, η οποία πάει με χαμηλούς τόνους στο Ευρωμπάσκετ, αλλά έχει υλικά, με τα οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά της.

Διαφ.

Διαφ.
Εθνική
Intime

Η αγωνία πλέον έχει να κάνει με το ποιοι δύο παίκτες θα μείνουν εκτός. Θα είναι ο Χουγκάζ με τον Ζούγρη; Ή θα πάει ένας από τους δύο τους στο Ευρωμπάσκετ και θα μείνει στην Αθήνα ο Κατσίβελης; Για τον Σαμοντούροβ δεν γίνεται λόγος, αφού φαίνεται πως τον χρησιμοποιεί ο Σπανούλης με τον 20χρονο να ανταποκρίνεται πλήρως. Οποια και να είναι, πάντως, η 12άδα υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλό παρότι όπως αναφέραμε η ομάδα πάει με χαμηλούς τόνους κατ’ αρχάς στη Κύπρο, όπου θα γίνει ο όμιλος.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: